Hinweis: Aufgrund von geplanten Wartungsarbeiten werden die Web-Auftritte der TU Dortmund am 17. April 2024, zwischen 18:00 und 20:00 Uhr mehrmals für kurze Zeit nicht erreichbar sein.
Wir bitten dadurch entstandene Unannehmlichkeiten zu entschuldigen und bedanken uns für Ihr Verständnis.
To content
Fakultät BCI

Johanna Vondrans review is Chemical Reviews Favorite Review 2022

• News category 1
Bild von Johanna Vondran © Roland Baege Fotografie

Johanna Vondran's review on the bidentate phosphine ligand 1,2-bis(di-tert-butylphosphinomethyl)benzene (1,2-DTBPMB) was voted Favorite Review in Chemical Reviews 2022.

Johanna Vondran's review article on the bidentate phosphine ligand 1,2-bis(di-tert-butylphosphinomethyl)benzene (1,2-DTBPMB) was voted Favorite Review in Chemical Reviews 2022. Their article, which also involved Marc R. L. Furst, Graham R. Eastham, Thomas Seidensticker and David J. Cole-Hamilton, beat out numerous articles in the voting process.